Medlemspris 249 kr per måned. Trekkes automatisk fra din konto.

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Jeg forstår og godtar at ved å registrere min mail adresse, vil jeg motta mailer fra Unik - Som deg! med nyhetsbrev, tilbud og annen informasjon.

Medlemskap - full tilgang.


Bli en del av denne vakre, unike, kreative og eksklusive familien!

La deg inspirere av andre medlemmer, vær med å inspirere, og få god kvalifisert undervisning på hvordan du kan sy ditt helt eget unike undertøy.

Og ikke minst, ta skrittet videre fra din første BH, til mer avanserte og vakre BHer.

Ingen bindetid. Du melder deg ut når du selv ønsker. 

 

Som medlem i portalen får du:

  • Tilgang til grundige undervisnings serier. Fra din aller første BH og bralette, søm for søm. Til mer avanserte BHer og teknikker.
  • Online sytreff 1-2 ganger i måneden. der du kan stille spørsmål, eller bare bli inspirert og sy sammen med andre. 
  •  
  • Norske oversettelser av søm-beskrivelser.
  • Et kommunikasjons-forum der du kan stille spørsmål få svar, søke på emne tagger og ikke minst, finner du en gjeng likesinnede undertøys syere. 
  • Og selvfølgelig, eksklusive tilbud, rabatt koder og før-tilgang til eksklusive produkter som kommer.

 

Hva sier andre BH syere:

Det er først når jeg tok på meg selvsydd bh i riktig størrelse at jeg skjønte hvor vonde de kjøpeBH-ene mine var. Nå kan jeg si farvel til vond nakke og rygg. Og si hei til klær som sitter bra og mestringsfølelse. Solfrid sine kurs, teknisk og moralstøtte (ikke minst) var fantastisk. Å sy bh ER faktisk enklere enn de fleste tror.

Hanne

Rett og slett for å kunne få en bh som FAKTISK passer din kropp og dine pupper. Etter jeg begynte å sy bh har jeg snakket med flere av mine venninner om bh og at den sitter som støpt! Hvor svaret jeg får er, jeg kan ikke ha spile fordi det gnager. Å der står jeg med en bh som jeg ikke merker at jeg har på en gang. Som faktisk holder alt på plass. Å så enkelt det er å sy en bh! Alle burde sy sin egen bh rett og slett!

Johanne