990,- for 12 mnd tilgang til kurset

Jeg forstår og godtar at ved å registrere min e-post adresse, vil jeg få tilsendt nyhetsbrev og informasjon om andre kommende eventer og samsømmer fra Unik - som deg!

Jeg kan når som helst melde meg av e-post listen. 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
 

BH Kurs - Min første BH.

Så gøy at du er klar for å sy din aller første BH. 

I dette online BH kurset får du all den veiledningen du trenger for å komme deg gjennom den første test BHen, tilpassing av test BH og mønster. Og til slutt syr vi, søm for søm,  en ferdig BH som passer deg.

I tillegg vil all undervisningen skje på norsk, og du får tilgang til Norsk oversettelse av sybeskrivelsen til Classic mønsteret. 

Disse undervisningsmodulene får du i ette kurset:

  • Introduksjon: Finn din spile str og riktig material pakke. Ta mål og finn din størrelse i mønsteret.
  • Del 1: Sy en test BH. Fra klipping og alle søm stegene med masse tips og råd underveis. 
  • Del 3: Tilpass test BHen og overfør endringene til mønsteret
  • Del 4: Sy en "vanlig" BH, søm for søm. Med små leksjoner du enkelt kan finne fram til og se på nytt. 

Om du ikke allerede har materialpakken, kan du bestille den her: Materialpakke Classic mønsteret 

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta på kurset, om du har en tidligere startpakke fra Unik - som deg! Men ikke har kommet i gang enda. 

Har du spørsmål underveis, kan du stille disse under hver leksjon, eller du kan stille spørsmål og dele bilder på Facebook gruppen Unik - Som deg! samsømgruppe.

Andre BH syeres erfaring:

Det er først når jeg tok på meg selvsydd bh i riktig størrelse at jeg skjønte hvor vonde de kjøpe BH-ene mine var. Nå kan jeg si farvel til vond nakke og rygg. Og si hei til klær som sitter bra og mestringsfølelse. Solfrid sine kurs, teknisk og moral støtte (ikke minst) var fantastisk. Å sy bh ER faktisk enklere enn de fleste tror.

Hanne

Rett og slett for å kunne få en bh som FAKTISK passer din kropp og dine pupper. Etter jeg begynte å sy bh har jeg snakket med flere av mine venninner om bh og at den sitter som støpt! Hvor svaret jeg får er, jeg kan ikke ha spile fordi det gnager. Å der står jeg med en bh som jeg ikke merker at jeg har på en gang. Som faktisk holder alt på plass. Å så enkelt det er å sy en bh! Alle burde sy sin egen bh rett og slett!

Johanne